Verslag spellenavond juni

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 21:41

De laatste (officiële) spellenavond van ons eerste speeljaar leek fel op de eerste in november. Deze keer geen Dubbel zonder Dobbel maar wel Dobbel zonder Dubbel. Dimitri zat namelijk aan de kust voor een trouwfeest. Hij werd echter waardig vervangen door onze Joker Jenne. De auto werd deze keer dus extra goed volgepropt om alles in de Beemdgalm te krijgen.

 

We mochten weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen, altijd leuk! Ook de 'anciens' waren echter weer van de partij. Ook leuk! Het voornaamste doel van onze spellenclub is mensen met elkaar in verbinding brengen. Daar zijn we weer aardig in geslaagd als we kijken naar de - soms verrassende - samenstellingen van spelers aan onze tafels. Van jong tot net iets minder jong, geslachten en generaties mixten met elkaar om samen onze spellen te spelen. Doel bereikt! Er werd ook een record gebroken: maar liefst 11 spelers die tegelijk aan dezelfde tafel speelden. Benieuwd of dit nog verbroken kan worden.

Er kwamen weer heel wat spellen op de tafels. Er werd opnieuw gezocht naar El Dorado, We mogen dit spel ondertussen al een van onze klassiekers noemen. Hetzelfde kan gezegd worden van Cubitos. Andere spellen kenden dan weer hun vuurdoop. Reef hadden we nieuw bij en werd meteen getest - en goedgekeurd. Ook Paleo kwam voor het eerst op tafel. Ondanks hun nederlaag in dit coöperatieve spel, hebben de spelers zich er toch mee geamuseerd. Volgende keer een nieuwe poging? Werden voor de rest nog gespeeld: Cahoots, Concept, Cubirds, Dixit, Exploding Kittens, Hellapagos, Klask, Ligretto, Parks en Vlotte Geesten. Wij zijn alvast benieuwd welke spellen volgende keer gespeeld gaan worden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.