Verslag spellenavond oktober 2023

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 10:55

Waar we in september nog met alle tafels buiten speelden, lieten de temperaturen dat in oktober niet meer toe. Gelukkig is het in de Beemdgalm gezellig om te zitten, dus zetten we alles binnen klaar. Ondertussen zijn we het al wel gewoon dat er rond de klok van 20u al een aantal bezoekers aankomen. Deze keer waren we echter blij verrast dat er steeds meer volk bij kwam op een nochtans ‘gewone’ spellenavond. Het duurde niet lang of we moesten al enkele tafels bijzetten en de zaal geraakte snel goed gevuld.

Het publiek was weer erg gevarieerd met mensen uit drie (of misschien zelfs vier?) verschillende generaties. Erg fijn om te zien! De spellen die op de tafels kwamen, waren minstens even gevarieerd. Op de ene tafel het simpel maar leuk partyspel Just One en op de andere tafel het abstracte denkspel Sagani? Het kan allemaal bij Dubbel Dobbel.

Hoewel het nog te vroeg was voor Halloween, zat de mysterieuze sfeer er toch wel goed in. Zo vlogen er tovenaars en torens in het rond bij De Betoverde Torens en werden er geheimzinnige drankjes gebrouwd door de Kwakzalvers van Kakelenburg. De angstaanjagende Jack the Ripper werd zelf opgejaagd wild in Mr. Jack en de maan draaide mysterieus in het rond bij Nova Luna. Diezelfde maan zorgde dan weer voor vonken en soms zelfs supervonken in het fantasiespel Stella.

Aan dieren ook geen gebrek in oktober. Sommigen probeerden wat varkentjes te wassen bij Moddervarkens terwijl anderen het eerder in de lucht zochten bij Cubirds. Voor wie het nog grootser zag, kon er een hele dierentuin gebouwd worden in New York Zoo. Wie liever monumenten bouwde dan dierentuinen, kon zijn hart ophalen in 7 Wonders Architects. Ook enkele potjes Klask konden uiteraard niet ontbreken.

Tussendoor maakten we reclame voor onze andere aankomende activiteiten: de spelnamiddag in samenwerking met Gezinsbond Sint-Lambrechts-Herk, onze feestactiviteit voor onze tweede verjaardag en onze eerste Dubbel Dobbel Quiz. Als het enthousiasme op al die activiteiten even groot is als tijdens de spellenavond van oktober, dan gaan we weer fijne tijden tegemoet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.