Verslag spellenavond september 2023

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 19:59

We hebben in de twee jaar die we bestaan als spellenclub al heel wat mijlpalen bereikt. Tijdens onze spellenavond van september kon er opnieuw eentje afgevinkt worden. Het was uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar. We hadden ons dus voorzien op mensen die graag buiten zouden spelen. Wat we echter niet hadden verwacht, was dat iederéén zich buiten installeerde. Niet voor enkel het eerste spel, maar heel de avond lang. Voor de eerste keer bleef de Beemdgalm dus helemaal leeg. Gelukkig was dit niet omdat er niemand kwam opdagen!

Naast onze trouwe bezoekers die we graag weer verwelkomden, waren er helaas ook gasten die minder welkom waren. De familie Mug en de vrienden van de Prikbrigade hadden ook de weg naar onze spellenclub gevonden. Gelukkig waren sommigen daarop voorzien en werd er kwistig met anti-muggenspray gespoten en gesmeerd. Typerend voor de verbondenheid binnen onze spellenclub is de vrijgevigheid waarmee de muggenspray onder elkaar gedeeld werd. Spellenclub Dubbel Dobbel vs. Muggen: 1-0!

Buiten kwamen weer heel uiteenlopende spellen op de tafels. In “It’s a Wonderful World” werd er hard gestreden om de beste stad uit te bouwen en daarbij de meeste punten te verdienen. Anderen kropen de fiets op en haalden hun beste Evenepoels en Van Aerten in zich naar boven om als eerste de finish van “Flamme Rouge” te bereiken. Buiten in de warme nazomerzon spellen spelen? Dat was voor de tafel van Heidi en Co. Blijkbaar toch te warm. Zij zochten de sneeuw op in “Carcassonne Winter”. Voor wie het wat futuristischer wilde, was er “Robo Rally”. En lag het aan de warme temperaturen of werd er teveel alcohol gedronken toen er plots torens begonnen te vliegen? Geen van beide, het was gewoon ons spel van de maand “De Betoverde Torens” dat op de tafel kwam.

Ben je benieuwd welke spellen er in oktober op de tafels gaan komen? Kom het zelf ontdekken in de Beemdgalm op zaterdag 14 oktober. Tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.