Spellenclub Dubbel Dobbel

Volgende activiteit: zaterdag 10 september 2022

Welkom

In onze spellenclub staat plezier en gezelligheid centraal. We willen vooral een ontmoetingsplaats zijn waar mensen met dezelfde liefde voor bordspellen samen kunnen komen. Daarom richten we ons op een breed publiek, van beginnende tot ervaren spelers. Tijdens onze spelavonden bieden we dan ook een gevarieerd gamma aan bordspelen aan: vlot spelende familiespellen, uitdagende bordspelen, knotsgekke partygames... het kan allemaal! We staan voor je klaar om de spellen uit te leggen, zodat je snel aan het spelen bent. We brengen telkens een deel van onze spellencollectie mee maar een spel aanvragen kan natuurlijk ook altijd.

Kijk voor meer informatie zeker op onze "FAQ"-pagina of contacteer ons via onze "Contact"-pagina.


Nieuwsbrief

Elke maand brengen we je op de hoogte over wat er gebeurd is en staat te gebeuren in onze spellenclub. We zetten ook een spel in de kijker en geven een update over onze spellenkast.

Wil je maandelijks de nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangen om zeker niets te missen? Meld je hier dan aan:


Overzicht van onze spellenavonden in 2022-2023

We starten het nieuwe speeljaar op zaterdag 10 september. Iedereen weer welkom vanaf 20u in de Beemdgalm!

Nieuwsberichten

Verslag eerste spellenavond

De avond zelf is gezien de omstandigheden goed verlopen. Aanvankelijk was het wat zoeken: Covid Safe Ticket scannen, inkom ontvangen, bonnetjes verkopen, spellen uitleggen en drank voorzien. Er kwam toch heel wat af op Dubbel en zijn Joker. De sfeer was echter gemoedelijk en de 22 aanwezigen hebben zich geamuseerd. We kregen ook heel wat feedback waarmee we achter de schermen aan de slag gaan om de volgende editie nog beter te maken. We heten iedereen daar ook van harte welkom op zaterdag 11 december. Dan hopelijk wel Dubbel én Dobbel!

Lees meer »

Coronamaatregelen eerste spellenavond

Aangezien onze eerste spellenavond een evenement is, moeten we ons houden aan de huidige coronamaatregelen. Dit houdt in dat we bij aankomst het Covid Safe Ticket zullen scannen. Neem dit dus zeker mee samen met je identiteitskaart. Het dragen van een mondmasker is binnen niet verplicht maar mag uiteraard voor wie zich daar beter bij voelt. #keepitsafe

Lees meer »

Lancering van onze website

Achter de schermen werd er al een tijdje aan gewerkt maar vandaag zijn we blij en trots dat we onze nieuwe website kunnen lanceren. Zowat alle informatie over onze spellenclub is hier terug te vinden. Is er toch nog iets wat je wil weten en hier niet kan terugvinden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Lees meer »

De bekendmaking

Begin oktober 2021 lieten we enkele teasers over ons nieuwe project los. Op die manier werd de nieuwsgierigheid bij een aantal mensen al geprikkeld. Ging er een nieuwe BinnenBlijfBingo komen? En zou er dan weer een parelketting te winnen zijn? Onze lippen bleven echter verzegeld. Zelfs onze naaste familieleden moesten geduldig wachten. 

Lees meer »