Spellenclub Dubbel Dobbel

Volgende activiteit: zaterdag 10 september 2022

Welkom

In onze spellenclub staat plezier en gezelligheid centraal. We willen vooral een ontmoetingsplaats zijn waar mensen met dezelfde liefde voor bordspellen samen kunnen komen. Daarom richten we ons op een breed publiek, van beginnende tot ervaren spelers. Tijdens onze spelavonden bieden we dan ook een gevarieerd gamma aan bordspelen aan: vlot spelende familiespellen, uitdagende bordspelen, knotsgekke partygames... het kan allemaal! We staan voor je klaar om de spellen uit te leggen, zodat je snel aan het spelen bent. We brengen telkens een deel van onze spellencollectie mee maar een spel aanvragen kan natuurlijk ook altijd.

Kijk voor meer informatie zeker op onze "FAQ"-pagina of contacteer ons via onze "Contact"-pagina.


Nieuwsbrief

Elke maand brengen we je op de hoogte over wat er gebeurd is en staat te gebeuren in onze spellenclub. We zetten ook een spel in de kijker en geven een update over onze spellenkast.

Wil je maandelijks de nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangen om zeker niets te missen? Meld je hier dan aan:


Overzicht van onze spellenavonden in 2022-2023

We starten het nieuwe speeljaar op zaterdag 10 september. Iedereen weer welkom vanaf 20u in de Beemdgalm!

Nieuwsberichten

We spelen weer!

We hebben er lang naar uitgekeken en eindelijk is het weer zo ver: op zaterdag 12 februari houden we onze tweede spellenavond in de Beemdgalm! Het concept blijft hetzelfde: iedereen die zin heeft om spellen te spelen, is welkom. Gezien het startuur (vanaf 20u) richten we ons vooral op volwassenen en jongeren. De inkom bedraagt €1. Drank en snacks zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen. Wil je graag een spel uit onze spellencollectie spelen? Laat het ons weten. We nemen het spel dan zeker mee en kunnen het al klaarzetten zodat je dadelijk kan beginnen spelen. Nodig zeker ook al je vrienden, collega's, familieleden en kennissen uit. Hoe meer zielen, hoe meer speelvreugde!

Lees meer »

Verslag Dubbel Dobbel Aftelspel

Spellenclub Dubbel Dobbel werd opnieuw uitgedaagd, want de pandemie wilt ook nog steeds met ons mee spelen. De pionnen stonden voor onze fysieke activiteit in januari niet gunstig, maar we wilden niet nalaten om een alternatief te voorzien. Na ons gesmaakte spellenkerstmenu in december werd in januari het ‘Dubbel Dobbel Aftelspel’ geboren. Een kickstart voor het nieuwe speljaar. En het werd een succes!

Lees meer »

Aftelspel zaterdag 8 januari

Aangezien een fysieke spelavond helaas nog niet mogelijk is, bieden we ook in januari weer een online alternatief aan. Tel samen met ons af naar een nieuw speeljaar. We hebben een lijst opgesteld waarbij de oplossing van de opgave of opdracht je telkens toegang geeft tot de volgende. Deze opdrachten hebben natuurlijk te maken met spelletjes - in de ruime zin van het woord. Wie kraakt de codes het snelst en haalt zo als eerste de finish? Afspraak op zaterdag 8 januari om 20u op ons Twitch-kanaal!

Lees meer »

Verslag tweede spellenavond: online spellenmenu als plan C

Zaterdag 11 december stond met stip in onze agenda’s. We hadden goesting in de tweede spellenavond. De ene was genezen en de andere had de smaak stevig te pakken na de kick-off van november. Het mocht echter niet baten, want het woord van de jaren 2020 en 2021 zou nu ook roet in het eten gooien. Het C-woord zorgde voor wat spanning en ondanks dat een avond als de onze in principe wel mocht, verkozen we toch om een alternatief uit te werken. Het laatste wat wij wilden was de gezondheidszorg, het onderwijs, de bedrijven, de horeca … een middelvinger tonen en gewoon koppig ons eigen ding doen. Een plan B dus!

Lees meer »

Online spellenavond - Zaterdag 11 december

Onze spellenavond van komende zaterdag hebben we uit voorzorg geannuleerd maar we hebben een online alternatief klaar. We presenteren jullie bij deze ons gratis en online "Dubbel Dobbel Kerstmenu"!Schrijf je in via deze link om zaterdag met ons mee te spelen: https://forms.gle/pHbUhtD5tDtVMa347Vanaf 19u30 starten we met uitzenden op Twitch: https://www.twitch.tv/dubbeldobbel

Lees meer »

Spellenavond december geannuleerd

Dag iedereenVolgens de huidige maatregelen zou onze spellenavond nog georganiseerd kunnen worden, weliswaar met mondmaskers. De Beemdgalm is immers groot genoeg om iedereen op meer dan voldoende afstand te laten zitten, er kan goed geventileerd worden en er zit maar een beperkt aantal spelers per tafel.

Lees meer »